Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.09.02. 09:41 A_Pasi

Hol szerezzek pasit

Aha, mondhatnád:

Ok, rendbejöttem magammal, tudom, hogy mit akarok, DE HOL??????? 

Hol az istenben találom meg azt a pasit, aki az én 53 pontos listámnak megfelel és az értékrendjében első helyen állnak a női táskák?

NE aggódj! Akkor is van ilyen pasi :) Mindegy milyen kusza listát írsz össze, a lényeg az, hogy elindulj a keresgélésben és út közben egyre jobban tisztázódni fog a listád. Valahogy a sors olyan kegyes, hogy mindig a javadat szolgálja, akár tetszik, akár nem. 

Hol is kezdjük, hol is kezdjük? HOL???

HOL lehet bepasizni? MINDENHOL!

 

Közértben, buszmegállóban, utcán, moziban, munkahelyen, suliban, temetőben stb. bárhol! Ne korlátozd magad.

Legkönnyebb ott bepasizni, ahol te is és A pasi is rendszeresen megfordul. Ha nincs kiszemelt áldozat, akkor gyakorlatilag olyan helyre van szükséged, ahol az átlagosnál több a pasi, és ahova a pasik rendszeresen visszajárnak. Ilyen lehet a melóhely (és környéke), suli (és környéke), étterem, kajálda, büfé, edzőterem, buszmegálló, sétáló utca, pláza, diszkó, pub, szoli stb.

Vannak mindenféle csapatok, csoportok, szakkörök ahova be lehet lépni. Nekem hirtelen a Rally sport és a Foci ugrott be, ahol tesztoszteron túltengés van, de nem kell ilyen messzire menni. Nem biztos, hogy jól éreznéd magad a Fradi rajongói tábor közepén. Keress a neten az érdeklődési körödnek megfelelő hobbit, szakkört, ahol hasonló emberekkel - és nem utolsó sroban férfiakkal - fogsz valószínűleg találkozni. Ha elmész egy ilyenre és nem érzed jól magad, akkor keress egy másikat, vagy másmilyen hobbi szakkört :)

Minden esetre egy műkörmösnél, vagy fodrászszalonban kevesebb eséllyel futsz össze egy pasival mint mondjuk egy műszaki üzletben, vagy étteremben.

A lényeg, hogy nyitott szemmel járj! Válogass, szemezgess, nézd meg hol vannak olyan kaliberű palik, amilyennel járni szeretnél.

Tenisz klubb, lovas klub, cselgáncs verseny, lóverseny...amit csak akarsz. Járj el sportversenyekre, szúrj ki egy sportolót, kerülj a közelébe. Egy vállalkozót akarsz? Járj el vállalkozói konferenciákra, ingyenes előadásokra. Rengeteg van mindenhol.

Tudom, hogy rengeteg idő és energia, de a lényeg, hogy élvezd amit csinálsz. Ne menj olyan helyre, ahova nincs kedved, vagy csak azért mennél mert pasiznál.

De biztos van olyan hely ahova szívesn elmennél...

...ha semmit nem tudsz kitalálni írj, segítek!

Következő bejegyzés megjelenése: 2010.09.04. 09:38

 

Szólj hozzá!

Címkék: és nők ismerkedés csajok pasik csajszik pasizás bepasizás


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr392251307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása