Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.08.13. 01:04 A_Pasi

Mese a királylányról, a hercegről és a sárkányról

Álljon itt egy mese a királylányról, a hercegről és a hétfejű sárkányról.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy meseszép magyar kislány. Csodájára jártak innen onnan, a szomszédból, hogy milyen szép és milyen aranyos. A kislány cseperedni kezdett és ahogy az lenni szokott, a férfi nem kezdte felkelteni a figyelmét.

Királylány

Szép lassan elérkezett az idó, amikor udvarlók kezdtek sorakozni az ajtó előtt. Jöttek is a daliás legények szép sorjában és a lánynak nagyon nehéz dolga akadt. Annyi féle fajta legény járt nála, hogy nem is tudott dönteni. Lassan azonban körvonalazódott, hogy mi az amit szeret és mi az amit nem a fiúkban.

Megnézett már 100 legényt és már pontosan tudta, hogy milyet akar! Megjelent a 101. a sorban! Hát igen, Ő tökéletes! Megvan a herceg:

 

Ő lesz a tökéletes, nekem Ő kell - gondolta.

Sármos, helyes, aranyos, cuki, vicces, bámulatos, erős, majd megvéd a sárkánytól...egy kész csoda!

ÍÍÍÍÍíííííígy van... de ezek a képzetek csak a királylány fejében léteztek. A herceg valójában sokkal kevesebb erénnyel rendelkezett, mint ahogy azt a kislány várta, de a szerelem lilla fellegében ezt nem vette észre.

Eleinte minden csodaszép volt a herceggel, teltek múltak a hetek és a hónapok.

Ez a herceg jó választás volt - gondolta a királylány. Annyira tökéletes. Bár nem annyira vicces, mint azt előtte várta, de azért ez még belefér.

Eltelt már egy év, hogy megismerkedtek, és újabb turpisságok derültek ki a hercegről.

Ez a herceg, már nem is olyan szép, mint amilyennek akkor láttam, sőt még csak nem is olyan bátor! A múltkor se szólt egy szót se, amikor az édesanyja csúf megjegyzéseket tett rám. Milyen herceg az, aki nem védi meg a királylányt?

Ejnye, ejnye. Szóval a herceg már se nem volt bátor, se nem volt annyira vicces és már a szépsége is hanyatlott. Mi lesz most? Miért van ez?

Ez a herceg már nem is herceg! Sose tudja, hogy mit akarok, mindig meg kell neki mondani mindent. Még a lovat se üli meg rendesen! hát milyen férfi az ilyen?

Innentől kezdve, a herceg akármennyire is tökéletes volt a kezdetekben, már hanyatlásnak indult a királylány szemében. Egyszerűen nem tudott jót tenni. Hiába csinálta ugyanazokat a trükköket amiket az elején már nem váltak be. Sőt, már csak megrovásokat kapott a királylánytól. Innentől kezdve lett a királylányból sárkány:

A hercegnek nem sok választása maradt... Mivel megölni a sárkányt nem akarta, ezért vagy vissza kellene változtatni királylánnyá, vagy jobb elbujdosni örökre.

Találjátok ki melyiket választotta?

Itt a vége fuss el véle... (ahogy a herceg is)

A királylányok néha túlbecsülik a herceget és jogtalan elvárásokat támasztanak velük szemben. Vannak dolgok amikre a herceg nem képes, de a királylány valahogy még is azt képzeli, hogy tudja.

Például a herceg nem tud olvasni a királylány fejében, de a királylány sokszor ezt várja el.

Nem a herceget akarom védeni, hanem a királylányt felébreszteni! Azt üzenem a királylánynak, hogy győződjön meg jól a herceg erényeiről és vonásairól. NE képzelegjen, ne feltételezgessen, hanem derítse ki! Tesztelje, kérdezze a herceget bátran. Ha kiállta a próbát, jöhet a kostolás.

 

Szólj hozzá!

Címkék: mese és nők ismerkedés csajok pasik csajszik királylány herceg sárkány pasizás bepasizás


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr812216040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása