Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.09.09. 22:13 A_Pasi

Pasizás utcán és munkahelyen

Engem bárhol megállított egy mosyolgós lány az utcán mindig ez futott át az agyamon: "Húú, ebből hátha lesz valami" ...és csak azért nem lett mert béna voltam :) Még, ha csak a pontos időt kérdezte is meg egy lány, már örültem, hogy hozzám lépett. Ezzel minden pasi így van:

Húúha...megállított ez a lány. Miért pont engem? Biztos tetszem neki..

..néha álmodik a nyomor, de ettől a pasi még pont így érzi. Én megtiszteltetésnek veszem, ha egy csaj leszólít (persze nem kérdőíves megkeresésekre és ""Az uram, szeretne egy parfümöt venni a feleségének"- a plázában" csajokra gondolok)...

...és leszólítani egy pasit az utcán nem CIKI. Nem is "túl nyomulós". Ettől nem leszel úthenger. Lehet ezt nagyon kreatívan, ügyesen, nőiesen csinálni. Csak egy egyszerű kérdést kell feltenned annak a pasinak az utcán, aki tetszik:

csaj: Ne haragudj, merre van a posta?

pasi: ...hááát....nem is tudom...

csaj: ...akkor merre van a rendőrség?

...

Megyek tovább. Nem csak az utcán, de ezt folytathatod bevásárló központban, barkács áruházban (ahova több pasi jár), autós boltban. Nagyon könnyen tudsz kérni tanácsot másik pasi vásárlótól, és még szívesen is veszik, hogy segíthetnek. NEM, nem az eladóra gondolok! Hanem egy pasi vásárlóra. Ha egy autósboltban egy nő segítséget kér, az teljesen normális és feltűnés mentes... nem igaz? DE! :)

Tovább megyek. Munkahelyen is lehet ismerkedni:

Kezdeményezhetsz egy ilyenekkel:

Szia, ne haragudj, van esetleg mobil töltőd ehhez a telefonhoz?

Nem tudod merre van a fénymásoló?

Kitől tudok füzeteket rendelni? 

Ki szervezi a "segítsünk a gyerekekért" programot?

A pasinak lehet, hogy gőze sincs arról amiről kérdezed, de ha kicsit rátermettebb, akkor kapni fog az alkalmon, hogy szóba elegyedhetett veled. Ha pedig nem veszi a lapot, akkor próbálkozz még 1x 2x...de ne vidd túlzásba. Ha a csávó arra nem képes h felvegye a fonalat, akkor inkább hagyd, mert később fogod megszívni.

Olyan is lesz, aki annyit fog kibökni, hogy "nem tudom" és ezzel lezártnak tekinti a beszélgetést.

Ott könnyebb bepasizni, ahova többet jársz: suli, munkahely, edzőterem, szakkörök, tanfolyamok stb. Ahol lehetőség van szép lassan megismerni egymást. A legtöbb pár így talál egymásra. Rendszeresen találkoznak, több esély van egymás megismerésére.

Szóval elsősorban olyan helyeket ajánlok, ahol rendszeresen szívesen megfordulsz. Lehet az közért, diszkó, pláza, munkahely, suli stb.

Lehet próbálkozni interneten is, de az egy kicsit másvilág, majd arról is írok

Szólj hozzá!

Címkék: és nők ismerkedés csajok pasik csajszik utcán pasizás munkahelyen pasizas bepasizás


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr692265638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása