Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.10.15. 19:36 A_Pasi

Miért vakarják a pasik a töküket?

Ez egy nagyon jó kérdés, ugye? Melyik választ akarod hallani? A szebbiket, vagy a brutális igazságot. Brutkó leszek: mert a heréjük hozzáragad a combjukhoz.

Tudom, most kitört belőled a röhögés, a hányinger, az undor... de kiváncsi vagyok hány pasi ismerte ezt be neked? Nem hiszem, hogy csak úgy átvágtatnál ezen a válaszon... de egyszer és mindenkorra felfedem a titkot.

Aztán van, hogy a szőr becsípődik. Hova? ismét: here és a comb közé,vagy a fityma alá, alsógatya gumija alá... igen, bizony bizony.

Lehet, hogy csak simán izzad a fütykös és az izzadságcseppek csiklandoznak. Lehet, hogy viszket. Mitől viszket? NEM, NEM A KOSZTÓL. Csak úgy, erre még nem jöttem rá :) Bármi lehet.

Van, hogy kicsit át kell helydezni a logóst, mert a rossz oldalon van, vagy épp merevedni készül és rossz irányba áll. Van amikor a zacsi van rossz helyen, és azt kell átmozgatni.

Olyan is van, hogy ellenőrizni kell az "állományt". Becsúsztatni a kezet oda, kihúzni, megszagolni, hogy milyen állapotban van: embertelen, vagy még tűrhető...csak a legritkább esetben "fincsi". 

De az a lány aki már hámozott ki férfit a gatyájából, az tudja, hogy mi az igazság. A pimpli ritkán van olyan szép állapotban, hogy a nő egyből megkívánja. Ez mondjuk izéls és gusztus kérdése.

Szóval ezek a legfőbb okok, ami miatt a férfiak vakarásszák a töküket....

 

Most már nyugodt vagyok, hogy a női társadalom egy részét sikerült felvilágosítanom erről a kérdésről. 

Ha legközelebb egy pasit látsz a tökét vakarszni, gondolj A PASIK blogra. Ne felejtsd el honnan jöttél :)

8 komment

Címkék: és nők ismerkedés csajok miért pasik csajszik tök pasizás tökvakarás vakarják vakarja vakar vakarászik bepasizás


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr642551171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

munkamacskák gazdija 2011.01.01. 15:36:24

Hát ezek után be is kaphatjátok.

Sicc 2011.01.01. 19:36:33

Ht, kedves cikkszerző, nem találtad el.

Elmondom a nagy titkot. A férfiak azért vakargatják a töküket, amiért a nők vakargatják az állukat, nyakukat, homlokukat, dörzsölik a kezüket, vagy mozgatják a lábujjukat.
Igen, igen, gratulálok! A vérkeringésről van szó!
De van egy 'B' verzió is. A fiúk csak akkor vakargatják a tökeiket, ha ezt nem teszik meg helyettük a lányok.

kancsal jocó 2011.01.02. 21:08:27

Igazad van, bármelyik indok volt már.
A viszketést amúgy nemcsak a kosz okozhatja. Lehet bolha, lapostetű, poloska, felgyülemlett szmegma a fityma alatt, húgyúti fertőzés, kankó..stb. Vagy csak kidörzsölte egy guminő, péniszgyűrü, borostás vagina, ánusz.
De lehet egy beidegződött macsó póz is: péniszt+zacsit marokra fogva, néhány apró térdrogyasztás és csípőből indított toszómozdulat közben felrefordított fejjel sercinteni egy hegyeset.

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.01.02. 21:10:49

@kancsal jocó: :) :) köszi a kiegészítést, ez így van :)

erykah 2011.03.02. 14:42:23

És az miért van, hogy a kezével a gatyájában néz tévét? Nem, nem olyan filmet....

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.03.03. 08:26:31

@erykah: mint Al Bundy? :) azért van mert kényelmes és "készenlétben áll" a vakarásra :) próbáld ki egyszer te is, hátha neked is bejön :)
süti beállítások módosítása