Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.08.18. 01:50 A_Pasi

Miért írok blogot a pasikról?

Nem csak a pasikról fogok írni, hanem a nőkről is. Sőt, a párkapcsolatokról is, meg az emberi működésről általában.

Azért írom ezt a blogot mert:

  • szórakozni akarok, nevetni
  • új tapasztalatokra és felismerésekre szert tenni
  • elismerést várok az olvasóktól
  • mit ér a boldogság, ha nem oszthatom meg? Meg akarom osztani az örömömet és a tapasztalatomat, hogy Te is boldogabb legyél!

Szórakoztat, hogy megoszthatom a furcsa, egyedi nézeteimet. Jót szórakozok azon, ha egy sárkányt és egy behúzott farkú herceget látok együtt és néha bele is kotnyeleskedem az életükbe. Jó megosztani mások "szerencsétlenségét". De hogy miért is jó mást kinevetni? Azért, mert aki nevetségessé teszi magát, azt sajnos legfőképp magának köszönheti.

A múltkorjában egy furcsa párosról kérdeztem meg egy szűkebb csoportban, hogy "Ti jártok?" ... automatikus nem volt a válasz. "Ok, csak tudni akartam, köszi". Másfél év után a lány bevallotta, hogy jártak, de a csoport előtt nem igazán lett volna célszerű ezt nyilvánosságra hozni. :) Hmmm...de ráéreztem. Sokszor teszek olyat, amit mások nem.. de néha tudok viselkedni is :)

Én is voltam behúzott farkú herceg, voltam már gúny középpontja, ne aggódj! Tudom milyen szar érzés, de szép lassan hozzászoktattam magam a "szeretek égni" érzéshez. Ha ezt le tudod kezelni, akkor nagyon sok kellemetlen szitun csúszol át határozott magabiztossággal.

Tipikusan olyan esetekre gondolok, amikor van egy nagyon jó vicced, előadod egy nagyobb tárasaságban, de a poénnál senki se nevet. Na ez ciki! "DE nem baj, mert én szeretek égni" :)

Bárki aki ég, azt csak magának köszönheti. és hány szerencsétlen, hülye pasit látok? De hányat? És ti?? :) De a helyzet az, hogy annak minden szerencsétlen csávónak meg kell vívnia a saját harcát és magától kell meglépnie a sárkánytól. Más nem tudja megtenni maga helyett.

Szívesen írok a tapasztalataimról, szeretek a nőkről, pasikról, párkapcsolatokról beszélni. Imádom az ilyen filmeket amik erről szólnak, illetve szinte minden amerikai filmben van szerelmi szál. Élvezem ezeknek az elemzését, és szeretem megfejteni a környezetmben élő emberek párkapcsolati gondjait.

Ahogy ezzel a témával foglalkozom, mindig támadnak új felismeréseim, tapasztalataim. Ezáltal fejlődöm és több leszek. Nagyszerű érzés egyre többet tudni.

Ha ezek a cikkek és tanácsok célba érnek, akkor valószínűleg kapok visszajelzéseket is. Remélhetőleg minél többet. Ha kritikát kapok, azt se bánom, abból is tudok tanulni. Viszont veszekedni nem szeretnék. Ha valaki nagyon élesen támad, azzal nem fogok foglalkozni. Egyszerűen nem éri meg az energia befektetést :)

Szóval ha látom hogy jó az amit írok, akkor mégtöbbet fogok írni és mégtovább. Ha nem kapok visszajelzést, akkor nem lesz kedvem tovább írni ezt a blogot. 

Egyelőre, amíg témám van addig írogatok, aztán a többi rajtatok áll :)

Várom a visszajelzéseiteket vagy az új tapasztalatokat, amiket nekem szántok

2 komment

Címkék: és nők ismerkedés csajok pasik csajszik pasizás bepasizás


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr672216073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrowka 2010.08.23. 18:05:40

Szia!
Vegre!!! Tetszik, de jobban tetszene, ha tobbet irnal!!!!
Irj, irj, irj, irj, irj, irj,irj, irj, irj, irj irj!!!!!
Minden nap!
Nesze neked visszajelzes. ;)

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2010.08.24. 02:20:58

@Sparrowka: ok, írok írok írok... most is, aaz éjszaka :)
süti beállítások módosítása