Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.12.21. 10:21 A_Pasi

Ha Ronda a csaj... (II. rész)

Az előző részben kiveséztem, hogy egy egy ronda nőn Konkrétan mit lehetne javítani, most pedig nézzük általánosságban a dolgokat. 

 

 

 

Először is a ronda csajoknál meg kell állapítani, hogy mi a RONDA. Mi teszi őket rondává? Vannak könnyen alakítható dolgok, amik máris emelik a szépséget:

  1. haj, frizura átalakítás csodákra képes
  2. szemöldök kiszedés, átalaktás
  3. bajusz kiszedés, szőrtelenítés
  4. szemüveg keret változtatás
  5. öltözködés - ne öltözködj úgy mint egy banya és felejtsd el azt a Q garbót!!!! (a garbóról külön cikket fogok írni esküszöm...)
  6. rúzs, smink, szemnkontúr

A fentiek megváltoztatásával azonnali hatás érhető el. Azonnali! Háá háá...de ne a hasonló ronda barátnődtől kérjél tanácsot!! HANEM EGY SZÉP NŐTŐL!!!!! Menj oda egy szép nőhöz és kérj tőle tanácsot!

Az emberek néha olyan hülyék, de csak kívülről látszik. VAn egy ronda lány. Megpróbál szép lenni és a ronda anyjától kér tanácsot, aki méghülyébb frizurát fog neki ajánlani.NEM! FELECSD' EL!

SZÉP AKARSZ LENNI, AKKOR SZÉP NŐTŐL KÉRJ TANÁCSOT!

No igen, de mi van ha a lány azért ronda mert:

  1. kövér
  2. ragyás
  3. ronda a foga
  4. nagy az orra
  5. eláll a füle
  6. kancsal, rosszul állnak a szemei
  7. nagy az álla, homloka, járomcsontja (arcocskája)
  8. stb.

Ezek azok a dolgok, amiken IS LEHET változtatni...csak nehezebben. Itt sajnos hosszú munkáról van szó, de néha megéri a beavatkozás.

Amit én kiemellnék az első részben látható lányoknál az a fogazat! Mivel a mosoly az egyik legszebb dolog a világon, ezért egy ronda fogazat könnyen lerombolja ezt a csodálatos képet. Gondold csak végig az életedet. Hány únszimpatikus emberre emlékszel? Mennyi foga volt? Beugrott a gonosz, egyfogú boszorka?

Tudom, hogy nagyon sokba kerül egy fogsort rendbe rakni, de ha ez a legfőbb vágyad, akkor kezdj el ezzel foglalkozni és tegyél érte. Ha sárga a fogad, akkor vannak fogfehérítési módszerek. Még nem néztem utána, de helyesebb táplálkozással biztos lehet a valahogy a fogakat is fehéríteni. (szerintem a fogmosástól nem lesz fehérebb, bár vannak fehérítő fogkrémek is).

Szóval képzeld el a fenti lányokat szebb fogsorral. Mennyire más lenne?? Nagyon! Az ilyen "ugly-people.com" fotók azért elég tulzóak. Néha még rá is játszanak és beöltöznek, direkt rondítják magukat, vagy Photoshoppal (innentől kezdve csak PS) átszerkesztik őket. Lehet, hogy a kép már elve olyan régi, hogy már amiatt vicces.

A kövérség nagyon el tudja rondítani a fej formát...de láttam már helyes arcú kövér nőt is. Nincs mit tenni, fogyni kell.Az emberi testnek megvan a normális alkata. Ha megnézed egy átlagos ember alkatát, akkor az nem kövér. A kövérség, az egy pszichés betegség, vagy gyerekek esetében szülői felelőtlenség (faszság). Aki kövér, az nem tud mértéket tartani, nem tud kontrolálni és sokat zabál. Ha kövér vagy, fogyjál le! IGEN! NE ZABÁLJ annyit, akármennyire jól esik. Fedezd fel a mozgás szépségét és a saját magad szépségét. Mennyivel szebb lennél soványan??? SOKKAL! Nem azokra a nőkre gondolok akik 65 kg-osak és le kell adniuk 5 kg-t (bár néha az is nagyon meglátszik), hanem azokra a kövér disznókra, akik az átlagos testsúlykat 40-50-60%-kal meghaladják, és láthatóan kövérek.

Tudom, hogy nehéz! De valahol vissza kell állítani azt az egyensúlyt, amit valaki (te, vagy a szüleid) elrontottak. A kövér ember 2x-3x annyit eszik, mint amennyit szükség lenne. Ezért 2x 3x annyi élvezetet is halmozott fel, de ennek ára lett...

 

Szólj hozzá!

Címkék: csaj ronda


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr182551756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása