Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.10.22. 09:33 A_Pasi

Ha Ronda a csaj... Betty a csúnya lány (I. rész)

Ha ha ha ... mennyi de mennyi csaj érzi magát rondának. Te jó isten... ismerek nagyon szép lányokat. Tényleg szépek és önértékelési problémájuk van. Nem tudják elhinni magukról hogy szépek.

De aztán ott van a másik fele, aki tényleg ronda :) van ilyen. Láttál már te is ronda csajt, nem? De a csodaszép ebben, hogy ami neked ronda, az egy másik embernek tetszhet... és nem az a lényeg, hogy Neked tetszen, hanem, hogy a pasiknak tetszen!

Mi az hogy Ronda / csúnya? Én elsősorban az arcra gondolok. Az arc az egyik legfontosabb központja a tekintetnek. Tudom, hogy ez hülyén hangzik de ugye szemtől szembe beszélünk és a szemek is a fejen vannak. A legkönnyebben az arcáról ismered fel a másikat. Az arc az, amibe bele lehet a legkönnyebben szeretni. Nehezebben menne az ismerkedés, ha mindenkinek ugyanolyan arca lenne és csak a testbe, oltozködésbe lehetne beleszeretni. 

Egy nőnek fontos tudnia, hogy a pasik a szép nőkre buknak. A pasiban fel kell kelteni a vágyat, a vadász ösztönt és ez a legkönnyebben a megjelenéssel megy.

Van olyan, hogy egy csúnya arcú lányt más értéke ad el, pl. jó teste van, okos, értelmes, becsületes, jól főz stb. de mivel a megismerkedés első szakaszában ezek nem mérvadóak, ezért most az ARC-ra fokuszálunk. 

Szóval. Itt van Betty a csúnya lány! Igen vannak ronda emberek! A neten garmadával találni ilyen ronda emberekről képeket. Íme:

 

Végig megyek a képeken és elmondom hol a hiba, mit lehetne javítani. Sőt elmondom, hogy mi az ami előnyös. Minden nőből lehet bombázót faragni, csak a ronda nők nem értenek az átalakításhoz annyira. Volt egy műsor is, valami "nagy átalakítás" féle. Egy meleg designer alakította át a csajokat olyanra, hogy csak na, aztán az Aréna Pláza oldalán 20m-es poszterban kinyomtatták a meztelen képüket. 

 

1. kép

Botrányos fogsor, béna szemüveg, nagy orr, kicsit elálló fülek. Ami pozitív, hogy legalább egy feszülős felsőt felvett és van melle a lánynak, egész jó teste lehet. A haja is okés. A görnyedtség nem tudom hogy valós, vagy csak abban a pillnatban állt így.

Ha a szemüvegét kontaklencsére cserlélné, vagy egy jobb szemüvegre és a hajával eltakarná a füleit, azonnali plusz hatást lehetne elérni. Fogsoron fogorvos, sájszebész tudna segíteni, a nagy orron meg plasztikai sebész. Tudom, hogy ezek drága beavatkozások, de megérheti a pénzt. Szép a bőre is...

2. kép

A lány kövér, haja egyszerű, szemüveg kerete nagyis. Szépen mosolyog és a fogsora se lehetetlen, bőre szép, nem kancsal, nem bandzsa. Szemüveg kontaklencsére + modernebb frizura = azonnali +hatás. Fogyás, ami hosszabb folyamat, de megéri szépnek lenni :)

3. kép

Ez egy helyes csaj...lenne ha nem ilyen ronda lenne a foga és kiszedte volna a szemöldökét. Szép a bőre, helyes az arca (ha nem nyitott szájjal mosolyog), haja is elmegy. Neki nem kéne sok ahhoz hogy szép legyen, csak egy jó fogdoki

4. kép

Ez se menthetetlen. Itt is a fogak rondák és sajnos a szemek: kancsal. Ezzel nem tudom mit lehet kezdeni. Van olyan műtét, vagy beavatkozás, ahol a kancsalságot gyógyítják? Haja rendben van, bőre szép, mivel a vállai látszanak, feltételezem, h nőies ruhát visel. Ha a a fogával és a szemével lehetne valamit kezdeni, akkor mehetne a szép kategóriába.

 

5. kép

Erről a csajról a foo fighters énekese jut eszembe:

 

Az arca helyes, a bőre szép, a foga és a haja gáz. A fülét szerintem rámontírozták. Megintcsak fogdoki segítségére szorul a lány és egy jó fodrász kezeibe passzolnám. meglepő eredményt kapnánk.

6. kép

Hát, ez menthetelennek tűnik. De szerintem ez egy jó régi 80-as években készült kép. Már akkor gáz volt, de mára ez már ultragáz. Fogazat gáz, haj gáz, öltözék gáz... de a bőre szép :) Fogdoki és fodrász...

Amint látjátok a legtöbb esetben fogdoki és fodrász kombo sokat segítene. Van, hogy egy plasztikai sebészi beavatkozás is elkellne, de azért az mégiscsak komolyabb mint egy fodrász.

Ha úgy gondoljátok, hogy van menhetetlen nő, akkor küldjétek el a képét. Szeretném látni :)

Utoljára legyen itt egy menthetetlennek tűnő szépség:

Nem semmi ugye? De úgy tűnik, hogy mégis megtalálta a hercegét. Nem ismerem a hátteret, de simán el tudom képzelni, hogy ez a pár boldog. A lány annak ellenére, hogy nem egy átlagos szpség, azért a haját belőtte, és egy nőiesebb ruhát is húzott. Ha nem is mindent, de azért tett néhány lépést a szépség irányába.

Így kell csinálni! hozd ki magadból a legtöbbet, és ha azt hiszed hogy már kész vagy, akkor menj el egy profihoz. Egy profi sminkeshez, profi fodrászhoz, profi fotóshoz. Csináltass magadról jó képeket. Egy fotós tudja, hogyan kell az előnytelen részeket előnyössé varázsolni. Meglepődnél milyen jó képeket lehetne készíteni erről a csajról (Photoshop nélkül is)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr592551691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása