Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.08.29. 02:04 A_Pasi

A pasi irányítása - mi kell a férfinek?

Hm..egyszer egyszer említettük már ezt a témát, de akkor most álljunk neki rendesen.

Hallottad már ezt a mondást?

Elkapták a tökét! A nő, a farkánál fogva vezeti!

Hooo hooo hoooo :) de még hányszor láttam ilyet, és hányszor átéltem. Az én tökömet is kapták már el :) de néha milyen jó is az :)

Attol függ ki kapja el a tökömet, mennyire és milyen szándékkal. 

Egy biztos: ez a legfőbb motiváció minden pasinál:

A SZEX

 

 

Ne kezdjétek el mondani nekem, hogy pedig vannak pasik akik nem erre hajtanak. Igen, vannak akik MÁR (!) nem, de egykor mind erre hajtott, csak utána eltaposta ezt az ösztönét. 

Magamról és a baráti körömből pontosan tudom, hogy milyen rohadt erős is tud lenni a vágy a szex után egy férfiben kortól függetlenül. Láttam én már 12 éves kanos csávót is meg 70 évest is! Az a szó, hogy "kanos" néha nem fejezi ki eléggé azt, amit egy pasi ilyenkor érez.

10-en éves korban a srácok már erősen érdeklődnek a másik nem és a szex iránt. Egyre csak ez jár a fejükben. 12-14 éves korban már simán maszturbálnak és alig várják, hogy megtörténjen az első dugás. Van akit ez jobban hajt, van akit kevésbé. Sok függ a családtól, a sulitól, a környezettől ahol felnő, de minden pasit érdekel a szex. Amint megvolt az első elélvezése, onnantól nincs megállás. A pasiknál meglehetősen könnyen elérhető az orgazmus, nem igényel sem túl nagy ráhangolódást, sem túl nagy technikai tudást. Mivel fiatala korban a vágy könnyen felkelthető, ezért ha már áll a cerka, onnantól csak pár lépés az orgazmus, ezért a pasik fiatal korban (is) sokat maszturbálnak.

Láttátok az Amerikai pitét vagy a Csajok a csúcson? Mind mind a tinik botladozásairól és az első pár szexuális kalandjukról szól. Nagyon viccess sztorik vannak benne, de a fele velünk is megesett.

A lényeg: a pasik ki vannak éhezve a szexre és a puncira már 18 éves korukban. A "szerencsésebb" ifjak sok sok punival találkozhatnak és kiélhetik magukat (vagy sosem telnek be ezzel csodával). A "kevésbé szerencsések" pedig csak alkalmanként találkoznak punival. A "legszerencsétlenebbek" pedig ritkán vagy csak évtizedente.

A "szerencsésebbekről", most nem beszélek. Ők értik a dolgukat az ágyban, van gyakorlatuk, nekik könnyebben megy a nők meghódítása. Ami említésre méltó szerintem az az utolsó két kategória, akik kevesebbszer szexelnek igazi nővel. NA bennük vannak meg az igazán elfolytott, fel nem használt energiák. Ha egy ilyen srác nőhöz jut, 1 perc alatt elsül, mert annyira be van izgulva. Mivel keveset szexelt, ezért kevés alkalma volt gyakorolni, valószínűleg kevesebb a tapasztalata is...

Ezek a srácok mivel keveset jutnak szexhez, általában többet szeretnének. Vagy ha belátják, hogy kár a gőzért, akkor szép lassan leépítik magukban a vágyat:

Áá, úgy se lesz nőm, jó ez így. Megyek inkább counter strike-ozni"

Megmagyarázzsák maguknak, hogy jó ez így és pikk-pakk találnak egy két hasonszőrű havert akikkel lóghatnak. NA ezekből lesz az a pali, akiket a szex már nem dob fel annyira (Vagy abból, aki nem akarja megcsalni a feleségét, de a feleségével sem szexel).

A "kevésbé szerencsések" becsajoznak. Az első pár hónapban megy a szex, kefélnek mint a nyulak, mert a csaj is ugyanazt akarja. Nyilvan, hisz mindkettő fiatal és ez az új játék nagyon élvezetes. Aztán szééép lasssan, elkezdenek ritkulni a szex-jelenetek. Mi is van ilyenkor? Az én tapasztalatom az, hogy a pasik ugyanúgy kívánják és akarják a csajukat mint korábban, csak mi történt? Sokminden rutinossá vált, már nem akkora a vágy a lányokban, mint a kezdet kezdetén. A srácok ha punit látnak, akkor már áll a cerka, és meg van a vágy. A lányoknak meg az idő múlásával laposodik a vágy, ezért egyre több idő kell a ráhangolódásra. Néha akarnának egy kis romantikát, vad románcot, előjátékot - mikor mit - nem csak úgy durr bele. Eleinte azért nem kellettek ezek annyira, mert megvolt a vágy. A vágy enyhül, és kell valami extra, ami újra felgerjeszti a vágyat.

A csajt egy idő után a "gyere béby, áll a cerkám" már nem gerjeszti fel annyira, mint ez elején. Szüksége van "valami változatosságra, valami újra"... és mivel a srác nem érti mi van, csak azt tapasztalja, hogy nem szexelnek annyit, mint az elején. Jönnek szépen a veszekedések, egymásra mutaogatások. Ilyenkor szokott megtörténni, hogy a srác szépen elkezd másfelé pislogni és egyszercsak félrelép.

Ha egy pasi nem kapja meg a nőjétől a számára szükséges szexet, akkor máshol fogja azt keresni

Egyszerűbb egy új csajt felizgatni, aki rá van állva a pasira, mint az otthoni "régi" kancát. Az egy másik kérdés, hogy az új csajjal is ugyanoda jutna 3 hónap után, mint az előzővel.

Amire ki akarok itt lyukadni, hogy a pasikat a nőben a szex motiválja leginkább és ezt számos nő képes elfelejteni. Pedig ez egy csodafegyver.

Tanultabb női társaitok nagyon jól tudják, hogy egy-egy pasitól mennyi mindent meg lehet szerezni mielőtt ágyba bújnak vele. Utána is könnyű, ha a pasi vissza akar jönni.

Mikor jön vissza? Ha jó volt a szex :) és ha visszajön, akkor talán már mondhatjuk, hogy el lett kapva a farka.

Amíg a pasiban ég a vágy a nő iránt, addig irányítható.

Miért is van ez? Azért, mert a pasi mindent megtesz h újra ágybabújhasson a csajjal.Tehát azt ajánlom minden nőnek, hogy a szexben igen is legyen jártas!

Ok, elvesznek feleségül olyan nőket is akik egy cseppet sem szexisek és nem jók az ágyban... de ott csak idő kérdése, hogy a pasi mikor lép félre...

...vannak kivételek. Van, hogy egy szép pasi, egy bűnronda nővel szex nélkül sokáig elvan.. biztos van, de szerintem egyik se boldog! ...és nekünk a boldogság a célunk!

Szóval hogyan lehet egy pasit irányítani? Legfőképp szexszel! Csak akkor van szex, ha a nő igent mond. A legtöbb pasinak nem kell kétszer szólni, ha azt mondod neki, hogy "Upsz, lecsúszott a bugyim..."

Láttál már olyan jelenetet filmekben, amikor a csaj dugás után/alatt kéri meg a pasiját valamire? Hát igen, ez is egy trükk és igen hatékony módszere annak, hogy a nő elérje azt amit szeretne.

Persze, tisztában vagyok, hogy még sokmindennel lehet egy pasit irányítani. Pl. kaja, játékszerek, érzelmi zsarolás, hiszti stb. stb.

De mivel a pasik legfőbb motivációjuk a szex, ezért érdemes arra öszpontosítani.

Következő bejegyzés 2010.08.30-án 09:24-kor jelenik meg és a "hogyan pasizzak be" témát folytatjuk

Szólj hozzá!

Címkék: férfi és szex csábítás nők ismerkedés csajok kontroll pasik csajszik farok pasizás iránytás bepasizás


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr92248355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása