Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.11.24. 00:55 A_Pasi

Az 5 titkos fegyver a pasi becserkészéséhez…(és megtartásához)

 

1.       Dícséret

2.       Érintés

3.       Ajándékozás

4.       Együt töltött idő

5.       Szívességek

 

A pasiknak elárulom, hogy ezek a csodafegyverek a csajok ellen is hatékonyak…

 

1.       Nem kell túlzásba vinni a bókokat, de célszerű tudatosan megragadni az alkalmat amikor lehetőséged van megdícsérni a pasit. Amikor találkoztok és tetszik rajta valami, akkor megjegyezheted: “jó a nadrágod” vagy “tetszik a cipőd”… ennél nem kell több. Ha meghív egy fagyira akkor köszönd meg és ha nagyon szereted a fagyit, akkor add a tudtára. “köszi a fagyit, a málna ízű a kedvencem”. Ha olyat tesz, ami meghat akkor mondd el, hogy mennyire jól esett amit tett. Pl. kiállt melletted egy vitában, vagy segített felemelni valami nehezet, esetleg kicserélt egy izzót J ha megdícséred, akkor a legközelebb is meg fogja tenni azt, amivel az örömödre lehet.

 

2.       Attól függően hogy az  ismerkedés mely szakaszában vagy a pasival, különböző testrészeken és módokon érintheted meg a pasit. Megérintheted a kezeddel, megsimogathatod, odabújhatsz hozzá, átölelheted, ölébe ülhetsz. Az ismerkedési szakaszban simán megérintheted a vállát, amikor szólni akarsz hozzá vagy belé karolhatsz ha mellette sétálsz. Ha nagyon megnevettet, akkor “belekapaszkodhatsz” az alkarjába, vagy finoman meglökheted a vállát vagy a melkasát. Ha egy szűk helyen (buszon, metrón, konyhában, fürdőben stb.) mögötte kell elsuhannod, akkor nzugodtan fog meg két kézzel a derekát. Amikor leszállsz a buszról, vagy magasabb emelvényről, akkor nyújtsd oda neki a karod, hogy lesegíthessen. Ezek olyan kis trükkök, amik szinte feltűnés nélkül megtehetők, de a hatásuk nem marad el. Ezek a kezdeti lépések. Ha már összejöttetek, akkor az ölelkezések, csókok, arc simogatások, kézen fogva sétálások sem maradhatnak el. Ha egy pár nem érintkezik egymással fizikailag (nem a szexre gondolok), akkor el fognak távolodni egymástól és a kapcsolatuk bajba kerülhet.

 

 

3.       Az ajándékozás nagyon kedves gesztus és nem kell túlmagyarázni. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Egy kis süti, egy kis kézzel hajtogatott szivecske, egy sport újság, egy kis édesség stb.. Ha nagyra értékeli az ajándékokat (és esetleg még gyűjtögeti is őket), akkor folytathatod az ajándékozást, mert tudod, hogy ez fontos neki. Ha feleslegesnek tartja, vagy nem tudja hova tenni a dolgot, akkor hagyd abba. Ahogy neked jól esik egy szál virág, a fiúknak is jól esik egy CKM magazin, egy alsó gatya, vagy egy pár zokni. Nem minden nap, de talán havonta egyszer belefér.

 

4.       Töltsünk vele elég időt.. a pasik gyakrabban követik el azt a hibát h nem szakítanak elég időt a barátnőjükre, mint a csajok a pasijukra. Azért nem árt figyelni erre, hogy meglegyen az egyensúly és a pasi is elégnek érezze az együtlétet. Ez akkor jó, ha mindkét fél ugyanannyi időt akar együtt lenni (ami elég ritka), de ha tiszteletben tartjuk egymás életét, akkor kialakítható egy idális “menetrend”. Ha az egyensúly felborul, akkor jön elő a “megfojtanak” vagy “megfulladok” érzés. Amikor együtt vagy vele, akkor csináljatok olyan tevékenységet amit mindketten élveztek, különben megunod a vele töltött időt.

 

5.       Tegyünk neki szívességet.. süssünk, főzzünk takarítsunk J nem teljesen de akár ezt is jelentheti. Segíteni jó dolog és mindenki értékeli ha valamivel megkönnyítik az életét. He megteszel olyan dolgokat is a pasinak amiket nem vár el, akkor oda less érted. Nem szabad átesni a ló túloldalára és rabszolgává lefajulni. Ha teljesen tanácstalan vagy, hogy mit is tehetnél érte, akkor egyszerűen kérdezd meg. Ha túl merészet válaszol, akkor ne támadj vissza csak mondd azt, hogy ezt még meg kell gondolnod. Így időt nyersz és esetleg átgondolhatod a kérését, esetlág átformálhatod kicsit az ízlésednek megfelelően.

 

Ezek a trükkök nem csak a bepasizáshoz, hanem a pasi megtartásához is elengedhetelenek. Minden pasinak megvan a saját kedvence a fenti 5 elem közül. Próbálgasd ki mindet, amelyikre rákap, azt folytasd...

 

2 komment

Címkék: ismerkedés pasizás barátkozás 100% bepasizás csávózás


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr682706020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niko Simo (törölt) 2011.04.08. 10:56:07

jah, ez az öt pont annyira nem is titkos. Gary Chapman - Egymásra hangolva c. könyvéből van. Ez az öt szeretet-nyelv. Piiihaaa!!!!!!

A_Pasi 2011.05.23. 00:11:47

@Niko Simo: úgy van! De sokak nem ismerik, számukra rejtve volt
süti beállítások módosítása