Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2011.03.22. 15:43 A_Pasi

Hogy csalhatott meg? Könnyedén!

Ezt már hallottam egy párszor nők szájából: "Hogy csalhatott meg az a szemét? Tegnap még engem ölelt, ma meg annak a szukának az ölében van. Hogy lehet ez?" Elég könnyedén. Sokan (nem csak a nők) nem képesek észrevenni az apró jeleket, amik arra utalnak, hogy a kapcsolat szarban van és a pasi már más nő bugyijában turkál. 

Ha a pasi otthon nem kap szexet, akkor egy ideig elvan magában, aztán megy egy másik nő karjaiba. Neki nem okoz lelki ismereti problémát más nőt kefélni. Sok nő erre felförmedne, "hogy ez undorító és aljas". Lehet. De a pasi a szexért sokmindenre képes, még ilyen aljasságokra is. Főleg, úgy, hogy ő nem érzi aljasságnak. Őt az a vágy hajtja, hogy ki legyen elégítve, nem számít milyen áron. Ő nem foglalkozik a morális dolgokkal annyit, mint egy nő. Nem úgy érez, mint egy nő, hisz ő pasi! Kúrni akar és megy a farka után. Mit számít, hogy a barátnője legjobb barátnőjéről van szó, vagy az unokatestvéréről. Ha otthon nem kap szexet és máshonnan kap két kacsintást és egy kis ígéretet a szexre a barátnője közeli ismerőseitől, simán el tudják csavarni a pasi fejét. A nők fejét elcsavarni csak szexszel, elég nehéz... pasiékét viszont nem!

Ha pedig egyszer egy nő jól kielégítette, akkor oda vissza fog menni. Miért ne menne?

Pasik a farkuk után mennek, legtöbb a "nőért tett cselekedet" hátterében a szex motivációja van. Próbáltál már rávenni egy pasit szex előtt valamire? 

Könnyen ment? Ha utána szexszel jutalmaztad, akkor mindketten boldogok lehettetek. Te megkaptad a választ, vagy ígéretet, ő meg kielégülhetett. Az egy más kérdés, hogy a férfi betartja-e a szavát, vagy nem :)  

Ha szexet helyezel kilátásba és a csávó szexre (nem biztos, hogy rád) van kattanva, akkor igen sokmindent megtehetsz vele mielőtt ágyba viszed. A szexre úgy fog csaholni, mint egy kiskutya a csont után. Ott fog ugrálni körülötted, lesi a vágyadat, azért hogy szexelhessen... amint megkapta, már más dolgokra fog fókuszálni. Míg a nő a szex után is inkább a pasira fókuszálna...

Különbséget kell tenni, hogy a pasi kanos, vagy rá van kattanva a nőre. A kettő nem ugyan az. Elismétlem: ha a pasi kanos, akkor néha bárki (rossz esetben bármi) megteszi, akár egy ronda nő is. Ezért sok nő hajlamos azt hinni, hogy jó nő, pedig csak dugni járnak hozzá a pasik. Nem a nőért vannak oda, hanem a szexért.

...és van az, amikor a Nőért vannak oda plusz a szexért. Ez a nők számára szerencsésebb eset, mert itt szex után is fennmarad az érdeklődés.

Ezért tudnak könnyedén kurvázni is a pasik. Tőlük lehet az a legmocskosabb kurva is a vidéken, de ha épp ő kúrja, akkor baromira nem érdekli, hogy mi az, ki az. Kúrhasson, ez a fontos, az hogy kit, az néha másodlagos. Ezért láthatsz együtt jó pasit, ronda nővel.

Arról persze ne is álmodj, hogy egy pasi neked be fogja vallani, hogy csak a szexért kellesz neki... meg azért, hogy kimossad az alsóját. Viccelsz??? Ha megmondaná, faképnél hagynád, pedig ez az igazság. Helyette azt fogja mondani: "Szeretlek" éés te elhiszed és velemaradsz, míg ő feleségével és a nevelt fiával egy kertes házba éldegél és veld csak hetnete egyszer találkozik egy numerára...

Nem szeret! Kefélni szeret, amit otthon nem tud.

Szóval, ha pasid / férjed van és pár hónapja TE nem elégítetted ki, akkor valószínűleg:

1. megtette magának

2. megtette neki más

...ha nem akarod, hogy megcsaljon, akkor legalább te elégítsd ki szájjal, kézzel... lábbal :) ahogy tetszik és így van esélyed megtartani a pasit. Különben...

Ha ehhez sincs "undorod", akkor sztem hagyd a fenébe a pasikat és vegyél egy kutyát magadnak. Neki nem kell kiverni... ha lány kutya, akkor néha kinyalja magának :D

Ha nem akarod állandóan kielégítgetni, akkor nem való neked pasi. Pasi az farokkal jön. A farok meg szexszel jár. Nincs mese.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr892923843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása