Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2011.12.08. 14:11 A_Pasi

Létezik-e férfi nő barátság?

 Rövdre vágva: igen, ha már kiheverték h nem lehetnek egymáséi :) de a legtöbb esetben vagy a fiú, vagy a lány akart a másiktól valamit, ezért egyszer volt köztük vonzalom. Akkor fordítsuk meg a kérdést: lehet-e az barátság, ami egyszer szerelem volt? Ha lehet, akkor létezik férfi nő barátság...

..és akkor két videó mára:

 

 

Ahogy a fenti videóból kitűnik minden lány azt mondta, h naná h létezik fiú lány barátság... a fiúk már nem voltak ennyire egybehangzóak... Aztán a lányok is bevallották, hogy hát igen... valószínűleg az a srác nagyon kedveli őket, és azért lett a barátjuk, mert nem lehetett a párjuk :) HA HA :) Ez fordítva is igaz persze. Lehet olyan pasi is, akinek egy csaj nem jön be, pedig a csaj bele van zúgva és a pasi mondja ki inkább a sablonos szar szöveget: "maradjunk csak barátok" ... :) milyen megalázó ilyenkor barátnak marradni, nem? Amúgy pedig nem rossz dolog, mert ha barátnként kitartasz, lehet h elnyered a jutalmadat, amikor épp szakít valakivel... Döntés kérdése: akarsz-e a szerelmed barátja lenni mindörökre, vagy inkább keresel magadnak egy másik szerelmet... nehéz kérdés. Én 1-2 éven belül tuti keresnék magamnak másikat, nem pazarolnám az időmet olyanra, aki másban keresi a szerelmet és nem bennem... És még egy alapmű Eddie Murphytől. Ez csak egy rövid bejátszás, amúgy egy teljes másfél órás vidóról van szó. hihetelen jól leírja a nőket és a pasikat, és azokat a hibákat, amiket a nemek el tudnak követni. nagyon igaz. Aki tudja, nézze meg, mert alapvető igazságokat mon ffiakról és nőkről:

Szólj hozzá!

Címkék: férfi barátság


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr913448031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása