Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.09.04. 09:38 A_Pasi

A "ciki" lány - ahogy a Grease-ben

30-as éveiben járó nők többsége látta a Grease-t, ahol két 18 éves (Danny Zuko és Sandy Olsson) szerelme bontakozik ki a gimi utolsó évében.

Aki nem látta mégsem, annak el kell mesélnem kicsit, hogy jobban értse amiről írni fogok

Grease - Pomádé

 

Danny - a nagy menő vagány csávó beleszeret a tündéri kis Sandybe egy tengerparti nyaralás alatt. A fiatalaoknak a nyaralás végén ugye szét kell válniuk, viszont véletlenül mégis egy gimiben kezdenek szeptemberben, mert Sandy-ék odaköltöztek. Igen ám, csak hogy Danny a bandavezér, "nem zúghat bele" egy csajba! Hogy nézne az ki? Ezért amikor Sandy találkozik Danny-vel, a csávó rendesen leoltja a banda előtt, mintha az a csodás, tengerparti nyaralás meg se történt volna. Aztán Danny nagy nehezen (titokban) próbál vele randizgatni és tartani vele a kapcsolatot. Ez hol megy, hol nem... az átütő siker akkor következik be, amikor Sandyt átalakítják vagány csajjá és utána úgy lohol utána Danny mint egy kiskutya.

Amire ki akartam lyukadni itt, az az, hogy a csávók nem járnak "ciki csajjal" és első sorban a külsőre gondolok (másod sorban a belsőre).

Ciki csaj

 

Ki a ciki csaj? Ez minden csávónál más és más. Valakinél a kövér csaj ciki, valakinél a barbi baba, van olyan, aki az eminenst nézi le, vagy az altert. Egy vasgyúró izomagy, ritkán jár egy kardigános, szakadt kis alter csajszival. Előfordul, de ritka. Megítélésem szerint a legtöbbjük a barbit választja :)

Ha egy csávó fejében a csajról olyan kép van, hogy "ez a csaj ciki", akkor nem fog vele járni. Ha pedig mégis belefog, akkor sok keserves pillanat várható mindkét ember életében. A srác nem úgy fog vele bánni, mint egy olyan csajjal aki tetszik neki.

Ugye láttatok már csávókat egy csaj körül kakaskodni. Mit nem képesek megtenni, hogy szimpatizáljanak. Az ilyeneket nagyon bírom nézni. Tipikusan Disco-ban szoktam ilyet látni, amikor egy szép csajt 3-5-8 fiú áll körben, és minden pasi a csaj szavát issza, minden mozzanat a nőnek szól. Neki mondják a vicceket, neki mutogatnak dolgokat, minden pasi menőzni akar.

Hogyen kerüljük el a "ciki csaj" szindrómát?

 

Mivel már egyre jobban tisztába jössz magaddal, tudnod kell, hogy milyen "kasztba" tartozol. Nyilván nem a ciki csaj-ok közé, de sajnos ki kell hogy ábrándítsalak. Te is voltál már ciki csaj legalább egy csávó életében. Nem létezik olyan nő, aki minden pasinak megfelel 8ez természetesen fordítva is igaz. Ezzel semmi probléma nincs. Megint csak az a fontos, hogy saját magadnak megfelelő pasit találd meg.

Úgy tudod elkerülni ezt a szindrómát, hogy megismered a pasit, estleg megismered, kifaggatod az előző csajairól. Tudd meg, hogy mik voltak a problémái az előző párkapcsolataiban, hogy megtudd mi az amit el akar kerülni. Az elején ezeket nagyon könnyű kiszedni a pasiból, mert ők is szeretnek panaszkodni, és általában még gátlás nélkül merik elmondani azt, amit valóban gondoltak.

Ha az volt a bajuk, hogy az előző csajuknak kicsi volt a melle, és neked is kicsi a melled, akkor viszont sanszos, hogy nem fogják ezt bevallani, szóval lehetnek itt buktatók.

Ha már tudod, hogy milyen csajokat szeret, mire vágyik és szerinted passoltok is, akkor nyerő lehetsz a pasinál. Ha pedig úgy gondolod, hogy nem vagy menő nála, azért még ne szaladj a Dunának. Először kérdezd meg tőle, hogy valóban így van-e, mert a legtöbbször, amit a nő kitalál, vagy kigondol magával kapcsolatban, azt egy pasi tök másképp látja.

Jobb tisztázni a dolgokat, mint feltételezgetni. Mindent kérdezz meg, mielőtt feltételezésre alapozva cselekszel.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: és nők ismerkedés csajok pasik csajszik pasizás bepasizás


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr272263750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása