Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.08.30. 09:24 A_Pasi

Hogyan szerezzek pasit - folytatás

Folytatom a listát, hogy mi az ami a bepasizáshoz szükséges. (Pasik Figyelem! Az itt olvasottakat csak bepasizáshoz lehet használni, csajozáshoz nem! Ha valaki csajozáshoz használja fel ezeket az információkat akkor irgum burgum!)

Ahogy már említettem, tisztába kell jönni magaddal és szerintem az a legtutibb, ha listát írsz azokról a dolgokról, amikre vágysz és amiket fontosnak tartasz egy pasiban. Mindegy, hogy Te milyen vagy, az a lányeg, hogy hozzád illő, neked tetsző pasit találj. 

 

Preferencia lista

 

Pasi keresése nagyon hasonlít az álláskereséshez, vagy használt autó vételhez. Minden esetben az ELVÁRÁSAIKNAK megfelelő állást, autót, pasit keressük. Tehát tudnunk kell, mi az amit akarunk, mit várunk el.

Hogyan megy az állás keresés? Előszőr megnézed, mi az amit már tudsz, milyen végzettséged van, mihez is lenne igazán kedved (egyszóval: önelemzés), és elkezded böngészni az álláskkereső portálokat. Tömérdek hirdetés van, de jellemzően mindig csak 2-3 olyan akad ami igazán passzol neked. Azok közül sem mind tökéletes. Én azt mondanám, hogy 100-200 állásból talán 1 az ami tökéletesen passzol az emberre. Igen ám, de attól, hogy ez nekünk tetszik, nem biztos, hogy minket vesznek fel ha pályázunk.

Ugyan ez igaz a pasizásra is. Ha van egy listánk, hogy mit várunk el egy pasitól, akkor olyan pasit is kell keresni. 100-ból egy lesz aki megfelel ennek, de azért mert a csajnak tetszik, nem biztos, hogy a pasinak is be fog jönni. Tehát mit lehet tenni? Tovább kell keresni, nem szabad megállni egynél. 1000-ből 1 lesz az, aki megfelel az elvárásaidnak és te is be jössz neki.

Húúúúúhaaa....akkor azért ilyen nehéz bepasizni? Igen, ezért! Számolni kell azzal, hogy ez hosszú időbe is telhet. Viszont növelheted az esélyeidet úgy, hogy több pasinak adsz esélyt, mint tervezted. Minél több állást nézel meg és pályázol, annál nagyobb esélyed van a meló megzerzésére. Minél több pasin futtatod le a teszted, annál nagyobb esélye van, hogy rátalálj. Minél több állásinterjúd / randid van, annál nagyobb a tapasztalatod, annál nagyobb a rutinod, és amikor eljön a megfelelő állás / pasi, akkor könnyedén fogod venni az akadályokat (tehát nem görcsösen, mint egy droid :))

Tehát ha otthon ülsz és várod, hogy rádtaláljon a nagy ő, akkor igencsak lecsökkented a saját esélyeidet.

Milyen is az a lista, amit össze kéne írnod. Valami ilyesmi listára gondolok:

 Olyan pasira váagyom, aki

  • képes legalább önmagát eltartani
  • őszinte
  • vidám természetű, humoros
  • előzékeny
  • jó az ágyban
  • szeret borozni, de nem alkoholista
  • játszik valamilyen hangszeren
  • nagylelkű
  • van autója
  • van lakása
  • stb.

 

Ne félj hosszú listát írni. Minél részletesebb a listád, annál jobb. Pontosan tudnod kell mi az amit keresel! Egy barátnőm 39 pontból álló listát írt össze két évvel ezelőtt. 39!!! Ma együtt van azzal a sráccal, aki a 39 pontból 37-nek megfelel. Szerinted?? A lány tudta, hogy mit akar? Mekkora volt az esélye, hogy ez a srác beállít? ...és megtörtént? MEG!

Ha egy zöld színű, Fiát 500-ast akarsz 2.5 M Ft-ért, 1.4-es benzines motorral, narancssárga szövet kárpittal, akkor a legritkább esetben fogsz venni egy fekete Mercedes SL-t 4 M Ft-ért 5 literese motorral, bézs bőr belsővel. Megeshet, hogy a Mercit választod, mert belezúgsz. Ilyenkor két dolog lehet: vagy a listád nem volt teljes és megfogott valami olyan, amilyet még nem tapasztál, vagy mégsem a merci az amire igazán vágysz és erre később jössz csak rá. Ha van egy listád a fiátról, de mégis a mercit választod, utána átírhatod a listádat, ha valóban a Merci volt az amire vágytál. Az nem baj, ha olyat próbálunk ki, amit előtte még sosem. Épp ez a jó, mert honnan tudhatnánk, hogy jó a Merci, ha még sosem ültünk benne? Próbálkozni kell! Ha azonban a Merci nem válik be, akkor igazából ezt már hozzá lehet adni a listához: Mercit nem akarok, mert..

Értékrend

 

Minden embernek van egy értékrendje. Mindenkinek más és más dolog a fontos, melyek idönként változhatnak, de alapjában véve van egy fő, döntő értékrend. Ezt a listát nagyon nehéz összeállítani, de igazán érdemes. Arról van szó, hogy össze kell szedegetni azokat az értékeket, eszméket, amelyek rendkívül fontosak számodra. álljon itt egy rövid lista:

  1. szex
  2. őszinteség
  3. vidámság
  4. pénz
  5. munka
  6. becsület
  7. stb.

Ha ezt a listát megnézzük, akkor azt látjuk, hogy a szex elöl van. Ennek az embernek a legfőbb motivációja a szex. A szexnek van alárendelve minden. Ha aközött kell választania, hogy szexeljen vagy ősznte legyen, akkor a szexet választja, tehát ha szexről van szó, akkor hazudni is képes. A szex miatt képes lemondani az őszinteségről, a vidámságról, a pénzről a munkáról, a becsületről és mindenről ami mögötte van. 

Vegyük a pénzt. Ha lehet munka nélkül pénzt csinálni, akkor azt az utat választja, még akkor is ha az a mód nem becsületes, mert a pénzt többre tertja, mint az állást, vagy a becsületet.

Egy ilyen listát nagyon nehéz összeállítani, és szituációnként változhat, de tudom, hogy minden emberben megvan ez az értékrend és e szerint él. Minden percben, amikor egy döntést meghozunk, e szerint az értékrend szerint döntünk. 

Érdemes tisztában lenni, hogy neked mi az első 5-6 nagyon fontos dolog az életedben. Azért kell ezt tudni, mert olyan pasit kell találnod, aki ezzel az értékrenddel azonosulni tud. Ha nem ilyennel állsz össze, akkor nagyon sok lesz a vezsekedés. A viták mindig abból adódnak, hogy nem egyezik a vitázó felek értékrendje. Az egyiknek ez fontosabb, a másiknak az. Gondolj bele egy háborúba, vagy egy sztrájkba. Azért kerülnek összetűzésbe az emberek, mert az egyik fél nem veszi figyelembe azt, amit a másik fontosnak tart.

Mi van akkor, amikor egy férfinek fontosabb a munkája a párkapcsolatnál? Sokat dolgozik, kevesebb időt tölt a párjával, otthon is felveszi a munkatelefonokat, késik a családi ebédekről a munka miatt stb. stb. Tisztán látható, hogy ennek a férfinek fontos a munka.

Nagyon nehéz meggyőzni egy másik embert, hogy változtasson az értékrendjén. Nagyon nehéz. Csak akkor lehetséges, ha az a személy rászánja magát és megváltoztatja. Én, te, vagy mások nem tudják megtenni helyette. Ha valaki a fejébe vette, hogy neki a munka fontos, akkor elég nehéz neki megmagyarázni, hogy nem olyan fontos az, vannak fontosabb dolgok is. Akkor fog rájönni erre, amikor elveszíti a párját. Ha igazán szerette a párját, akkor lehet hogy változtat ezen. Ha nem szerette, akkor megkönnyebbül és örül, hogy végre a munkájával foglalkozhat. Egyszer majd neki is lesz egy olyan párja, aki miatt fel fogja hagyni a munkát :) Ebben ez a szép :)

Van két listánk:

Preferencia lista és értékrend. Kezdhetjük a vadászatot? IGEN :) Megvannak az alapok, jöhet a hajtóvadászat...

TIPP: általában a nőknél nem olyan fontos a férfi külseje. Ha neked mégis nagyon fontos, akkor azt javaslom, hogy a fontossági sorrendedben tedd két ponttal lejjebb

Következő bejegyzés megjelenése: 2010.09.02. 09:41 

 

folyt köv.

 

6 komment

Címkék: és nők ismerkedés csajok pasik csajszik pasizás bepasizás


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr742248739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VeronikaVáradi 2010.09.01. 14:27:48

Hello kedves Viktor!

Lájkolom a blogot! Végre a pasik szempontját is megismerhetjük, mi néha "butuska" lányok! Egy helyen magamra ismertem, és mielőtt bocsánatot kérnél, tetszik hogy beleírtad! Sőt, még sztorizhatsz a példámmal, persze név nélkül, mert ha még emlékszel meséltem nektek múltkor! De ha nem beavatlak! És csakis azért, hogy a jövőben még viccből se írhassunk olyat, hogy butuska!
És szívből ajánlom férfinak nőnek Somamamagésa: Nemek igenje c. nagyszerű szerzeményét! Én kellemesen csalódtam a nőciben!
Puszi, Gabinak is!

EASY 2010.09.01. 20:57:42

engem csak az érdekelne, hogy hogy lehet elhelyezni a facebook linket a bejegyzés aljára... :)

a blog amúgy faja... de Tőled nem is vártam mást... :)

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2010.09.01. 21:31:35

@VeronikaVáradi: Imádunk :) annyira jó h írtál :) Köszi a Bíztatást, ha még kell ihlet meg infó, akkor írok :)

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2010.09.01. 21:32:25

@EASY: a beálításokban be lehet pipálni, hogy legyen megosztás. Végre már nme kell kézzel hozzáadnom a forráskódhoz :) blog.hu adminban keresgélj

erykah 2011.03.02. 14:31:02

Ez a 39 pontos lista sztori ismerős... Nem kizárt, hogy ismerem az illetőt, hacsak nem több ilyen barátod is van :) Azért az 2 pont, ami nem teljesült, konkrétan agyon vágta a beteljesült 37-et.

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.03.03. 08:25:13

@erykah: :) ...az a lány még mindig azzal a sráccal van akinek 2 pontja hibádzott :) lehet h több ilyen ismerősünk is van?
süti beállítások módosítása