Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2011.02.01. 01:24 A_Pasi

Házasság = egy punci egy életre

 

"Eleinte mondta, hogy nem akar házasodni, de most már akar. Sikerült megváltoztatnom"
 
Hülyeség! A férfiak többsége nem akarja a házasságot, csak a nők, a szülők és a társadalom erőlteti. Ha a pasikon múlna, akkor nem lenne házasság. Vagy ha igen, akkor csak a többnejűséget választanák.
 
Van fogalmad arról, mekkora félelem uralkodik a pasikban a házasság előtt, azzal kapcsolatban, hogy "Ajjaj, most már csak egy puncit fogok dugni egész életemben?". A legtöbb pasi arról álmodik gyerek korától fogva, hogy hány puniba fogja megmártogatni a lomposát, aztán amikor elkezdi, akkor mégtöbbre vágyik.
 
Egyszercsak szerelmes lesz, és elmegy az esze és mindenre képes lesz, amit a nő akar. Még arra is, hogy egy időre letegyen a szexről és a vágyairól. Aztán a szerelem elmúlik, és előtőr az az ősrégi vágy: "Mégtöbb punit akarok" ... és jönnek a megcsalások, jobb esetben szakít a párjával és rapid-kapcsolatokra, egyéjszakásokra kezd el utazni...
 
Ha béna a krapek és nem jön össze neki, akkor pedig fülét, farkát összehúzva visszavánszorog a nőjéhez. A nő pedig dörzsölgetheti a tenyerét, hogy "Na kutya, ha visszajöttél, nincs vacsora" ... és folytatódhat az unalmas kis játék tovább. Onanntól kezdve, hogy a ffi behódolt a nőnek, elkényelmesedik, elbátortalanodik, elveszit önbecsülését és férfialitását. A nő meg hajlamos átvenni a férfiszerepet és az irányítást, mivel a férfi "töketlen".
 
Ha a pasi tökösebb, akkor úgy állítja be az egészet, hogy a nő hibája volt, mert nem szexeltek eleget és ha ezen hajlandó a nő változtatni, akkor a pasi "talán" visszamegy. Ilyenkor a nő érzi magát megalázottnak, és a férfi folytathatja a kis játékait.
 
Egyik se szép. A szép az lenne, ha a házastársak leülnének beszélgetni és képesek lennének megérteni, hogy mi fontos a másiknak. Ha ezt megértették, akkor meg lehet azt is beszélni, hogy abba mi fér bele és mi nem. Megoldásokat kell keresni, és nem egymást hibáztatni.
 
..és mi a megoldás az "egy punci" félelemre? Jóó kérdés... de talán a férfiaknak kéne belátni, hogy az az egy punci lehet minden forrás öröme. Azzal az egy puncival kéne törődniük és nem a többivel. Az az egy is sokat tud, fedezzék fel azt, és leljék örömüket benne.
 
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr902790121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása