Oh Jeah!

Azok A Pasik

Pasikról mindent - szigorúan csak nőknek

Tetszik? Klikk a Like-ra

2010.08.11. 19:34 A_Pasi

Kinek szól ez a blog?

Neked!

Segíteni akarok neked, mert már egy ideje nem találsz pasit, és ehhez hasonló kérdések fogalmazódnak meg a fejedben:

Meg fogom találni valaha a nagy Ő-t?

Meg tudlak nyugtatni: Meg Fogod Találni ... ha igazán akarod, hiszel benne és teszel érte, akkor rádtalál a herceged!

Első sorban a 25 - 35 év közötti korosztályú nők vannak abban a nehéz helyzetben, hogy nem találnak maguknak normális pasit. De miért?

Elmondom: azért, mert olyan elvárásaik vannak, amelyeknek a pasik 95%-a nem felel meg és kiesik a rostán. Ne érts félre, ez nem baj! Csak akkor azzal is számolni kell, hogy a magas elvárásoknak megfelelően kisebb az esély arra hogy azt a pasit megtalálja és becserkészi.

Akkor le kell adni az igényeket?

Nem, nem kell leadni az igényeket,viszont fel kell készülni a harcra, mert nehezebb lesz mint gondolnád. Ha valamit akarsz, szerezd meg!

Miért ment olyan könnyen a bepasizás 10-15 évvel ezelőtt?

Amikor még gimibe és fősuliba jártál azért pasiztál be sokkal könnyebben, mert mások voltak az igényeid. Nem azok motiváltak anno, mint jelenleg. Lássuk csak milyenek egy tini lány elvárásai egy sráccal szemben?

  1. nézzen ki jól
  2. legyen menő
  3. csókoljon jól
  4. hívjon meg fagyizni
  5. legyen udvarias

...nagyjából. Milyenek egy 30 éves nő elvárásai egy pasival szemben?

  1. legyen egzisztenciája, munkája
  2. fel lehessen rá nézni
  3. legyen autója
  4. legyenek céljai
  5. legyen vagány
  6. jó legyen az ágyban
  7. néha hívjon meg vacsizni, meg ide-oda
  8. legyen humora
  9. szeressék a barátaid, a családod

...stb. nem sorolom tovább, majd ti hozzátesztek a hozzászólásokban :) a lényeg, hogy az első pontnál már rezeg a léc. A "legyen egzisztenciája" minden nőnél mást jelent, de valahogy arra utal, hogy "keressen többet mint én", "legyen neki több pénze, mint nekem", amivel egyet tudok érteni. Nagyon sok barátnőm van, akinek saját lakása és autója van ezért olyan srácot fog keresni, akinek legalább van egy autója és egy lakása. Na már most! Hány olyan szingli pasi van, akinek lakása van és autója? Hát sztem nem sok, mert ha sok lenne, akkor pasik siránkoznának nálam sorban. De nem ez a helyzet.

Tehát kinek szól ez a blog? Egy férfitól olyan 25-35 év közötti nőknek, akik valahogy nem tudnak mostanában bepasizni és nem értik, hogy miért!

Végig fogok menni egy pár sablon témán, amiket más megvilágtásba fogok helyezni, mint eddig azt tapasztaltad. Ezáltal felnyitom a szemed és segíteni fogok könnyebben bepasizni...

...de csak ha TE is akarod!

Ha elmondod mi bánt, vagy mit nem értesz, akkor igyexem kibogózni a szálakat. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Ha nem mondod mi bánt, nem tudok segíteni. HA elárulod, akkor talán :) Szóval írj!

Szólj hozzá!

Címkék: és nők ismerkedés csajok pasik csajszik pasizás bepasizás


A bejegyzés trackback címe:

https://apasik.blog.hu/api/trackback/id/tr52215364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása